Πλούσιες βλεφαρίδες τώρα!

Πλούσιες βλεφαρίδες τώρα!

22/01/2018 0 Από PotPourriBlog

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπω παντού γυναίκες καθημερινές αλλά και πρόσωπα της σοουμπίζ να έχουν πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Φυσικά εκτός από τις βλεφαρίδες μιας χρήσης πλέον είναι πολύ διαδεδομένη η εφαρμογή πρόσθετων βλεφαρίδων επάνω στις φυσικές με αποτέλεσμα που διαρκεί περίπου ένα μήνα. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα είναι πολύ δραματικό και άλλες πιο φυσικό. Το κόστος κυμαίνεται από 30 έως και 100 ευρώ για την πρώτη εφαρμογή αλλά κάθε συντήρηση κοστίζει επιπλέον. Οι συνέπειες στην υγεία τις τρίχας είναι πολλές φορές αραίωση και αδυναμία ενώ τις περισσότερες φορές οι βλεφαρίδες χάνουν την λάμψη τους.

Δε θα πω ψέματα μου πέρασε πολλές φορές η ιδέα να βάλω και εγώ αλλά συγκράτησα την ματαιοδοξία μου. Βέβαια όταν μια φίλη πήγε σε κάποια σεμινάρια για να κάνει η ίδια εφαρμογές χρειάστηκε άτομα για να κάνει την πρακτική της. Σκέφτηκα ότι ήταν τελικά ευκαιρία να δοκιμάσω αφού και το κόστος δεν ήταν πια παράγοντας.

Το αποτέλεσμα ήταν όντως καταπληκτικό και υπέροχο και τόνωσε την κατά τα άλλα υγιέστατη αυτοπεποίθηση μου. Μου άρεσε να ξυπνάω το πρωί να βάζω λίγο μεικ-απ και να είμαι έτοιμη για το γραφείο. Μετά από τρεις εβδομάδες ο κύκλος ζωής της τρίχας άρχισε να κλείνει και μαζί με τις φυσικές μου άρχισαν να αραιώνουν και οι τεχνητές εννοείται.

Κάποια στιγμή, μετά από ένα μήνα, είχα πέντε μακριές βλεφαρίδες από το ένα μάτι και δύο από το άλλο. Όχι αυτό που θα έλεγε κανείς γοητευτικό θέαμα.

Και ενώ είπα πως θα το ξανακάνω παρατήρησα πως οι βλεφαρίδες μου ήταν εξασθενημένες και θαμπές, πιο κοντές και πιο αραιές από πριν. Η φίλη μου με είχε προειδοποιήσει για αυτό το ενδεχόμενο. Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές αντί να φροντίσουμε για την πρόληψη, αναζητάμε τελικά την αντιμετώπιση σε κάθε μας πρόβλημα. Αναζήτησα λοιπόν τρόπους και προϊόντα τα οποία υπόσχονται υγιείς βλεφαρίδες και μάλιστα πιο πυκνές και μακριές από πριν.

Και κατέληξα μετά από ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ψάχνοντας εδώ και κει κριτικές, τεχνικές, προϊοντα, τιμές τα πάντα. Κατέληξα λοιπόν οτι αφού υπάρχουν φυσικοί και σπιτικοί και οικονομικοί τρόποι να γίνουν οι βλεφαρίδες μου ξανά δυνατές και υγιείς για ποιο λόγο να καταφύγω σε κάποιο αμφιβόλου ποιότητας και παρενεργειών σέρουμ του εμπορίου;

►Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού από τα παρακάτω και εφαρμόστε στη ρίζα των βλεφαρίδων κάθε βράδυ αφού τις έχετε καθαρίσει και στεγνώσει καλά. Τα μαγικά συστατικά είναι καστορέλαιο, βιταμίνη Ε και λάδι καρύδας για πυκνές, πιο μακριές και δυνατές βλεφαρίδες. Διατηρείτε το σέρουμ σε ένα μπουκαλάκι σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Δοκιμάστε το και μέσα σε τρεις κιόλας εβδομάδες θα δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα.

Με αγάπη Μαίρη