Διαλέξτε τη σωστή κρέμα

Διαλέξτε τη σωστή κρέμα

19/02/2018 0 Από PotPourriBlog

Η δεκαετία των τριάντα είναι καθοριστική για τις γυναίκες, πολλές από μας έχουμε πολλές υποχρεώσεις ήδη πλησιάζοντας τα τριάντα, όπως απαιτητικές καριέρες, σπίτι, σύζυγο και παιδιά. Η μετάβαση για μένα γίνεται φέτος και χωρίς να έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να μοιάζω για πάντα με εικοσάχρονη, ωστόσο θεωρώ ότι το να δείχνω όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε φάση της ζωής μου είναι αναπόσπαστο δικαίωμα μου. 

Με την πάροδο του χρόνου τα πρώτα σημάδια της γήρανσης γίνονται ορατά και ενώ η γήρανση του δέρματος είναι μια απολύτως φυσική και εντελώς αναπόφευκτη διαδικασία υπάρχουν τρόποι να σταματήσουμε τον σχηματισμό των ρυτίδων με τη σωστή φροντίδα. 

Εκτός από μια ισορροπημένη διατροφή για την καλή φροντίδα του δέρματος πρέπει να γίνει και σωστή επιλογή της κρέμας προσώπου.

Ενώ λοιπόν κάθε άνθρωπος γερνάει με διαφορετικό ρυθμό μπορούμε στατιστικά να πούμε ότι η διαδικασία της γήρανσης ξεκινά για όλους μετά τα 30. Με τόσες επιλογές στις αντιγηραντικές κρέμες της αγοράς είναι πολύ εύκολο να κάνετε τη λάθος επιλογή. Γι΄αυτό θα σας πω τι πρέπει αν λάβετε υπ’όψιν σας πριν κάνετε την αγορά σας.

Πως θα ξεχωρίσετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν; Μάθετε να διαβάζετε την ετικέτα των προϊόντων. Αποφύγετε λοιπόν κρέμες που περιέχουν parabens, σιλικόνη, PEG και ορυκτέλαια. Προτιμήστε αυτές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες, έλαια και αντιοξειδωτικά για να στηρίξουν την δομή των κυττάρων αλλά και την υγρασία στο δέρματος σας, κάνοντας το πιο λείο και ελαστικό βελτιώνοντας την όψη του. Επενδύοντας κάποια παραπάνω χρήματα σε μια καλή κρέμα προσώπου όχι απλώς θα προλάβετε τις ρυτίδες αλλά και δερματικά προβλήματα τα οποία προκύπτουν από κρέμες ποιοτικά κατώτερες. 

Αναγνωρίστε τον τύπο του δέρματος σας. ​Εάν έχετε ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, επιλέξτε μία ενυδατική κρέμα, ενώ εάν το δέρμα σας είναι μικτό βεβαιωθείτε ότι η κρέμα δεν περιέχει έλαια. Μία καλή κρέμα θα την αναγνωρίσετε αμέσως. ‘Επειτα από μόνο μερικές εφαρμογές η επίδραση της θα βελτιώσει αμέσως την ελαστικότητα του δέρματος σας. Το δέρμα σας θα φαίνεται λείο και ανανεωμένο. Επειδή η γήρανση του δέρματος δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας και καλών γονιδίων αλλά και της σωστής φροντίδας του δέρματος , για να διατηρήσ​​ετε το δέρμα σας ιδανικά πρέπει να επιλέξετε την κρέμα που θα ταιριάζει απόλυτα με τον τύπο του δέρματος σας. 

Με αγάπη Μαίρη