Μάσκα για μάυρα στίγματα;;;

Μάσκα για μάυρα στίγματα;;;

26/03/2018 0 Από PotPourriBlog

Κουραστήκατε να ντρέπεστε για τη μύτη σας και τα επίμονα μαύρα στίγματα που με τίποτα δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε; Και εγώ. Δοκίμασα λοιπόν μια μάσκα 2 συστατικών που βρήκα στον ίντερνετ. Ναι μεν αλλά, έχω να πω. Και τι εννοώ θα σας εξηγήσω παρακάτω..

Όποιος πραγματικά παλεύει ενάντια στα μαύρα στίγματα ξέρει ότι οι ταινίες που πωλούνται στο εμπόριο είναι απλά μια κοροϊδία και ο μόνος πραγματικός τρόπος να απαλλαγεί κανείς είναι τακτικός καθαρισμός από ειδικό. Στο θέμα μας όμως, έφτιαξα αυτή την κρέμα που σίγουρα κάπου θα έχετε δει με σκόνη ζελατίνης και γάλα. 

Η παρασκευή της ήταν ομολογουμένως αρκετά απλή και γρήγορη. 1 φακελάκι ζελατίνη χωρίς άρωμα και λίγες κουταλιές άπαχο γάλα. Στην αρχή η υφή ήταν ιδιαίτερα ρευστή αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ήταν ας πούμε σε μια πιο κατάλληλη υφή για να την απλώσεις στη μύτη. Και τονίζω. Στη μύτη! Δεν προτείνετε να την εφαρμόσετε κάπου αλλού πιστεύω. 

Η μάσκα αυτή κολλάει τόσο πολύ με το δέρμα που το να την ξεκολλήσει κανείς είναι επίπονο και εξαιρετικά βασανιστικό. Δεν θα αναφερθώ βέβαια στην περίπτωση του να υπάρχει και μια κάποια ελαφριά τριχοφυΐα στο πρόσωπο… Θα απαλλαγείτε άμεσα αλλά όχι ανώδυνα.. Η μάσκα αυτή είχε και μια κάπως δυσάρεστη μυρωδιά την οποία δεν ξέρω που όφειλε για να είμαι ειλικρινής. 

Στο παρασύνθημα όμως… έκανε δουλίτσα ναι. Μην βάλετε με το νου σας τίποτα θαύματα! Όχι.. Αλλά έκανε. Και κάτι τέτοιες στιγμές, μετά από ανάλογες απόπειρες σκέφτομαι πως βγήκε η φράση μπρος στα κάλλη.. κλπ κλπ..
Εγώ σας τα εξομολογήθηκα όλα.. Η απόφαση είναι δική σας.

Με αγάπη Μαίρη