Ροδόνερο για λαμπερά μαλλιά και απαλό δέρμα

Ροδόνερο για λαμπερά μαλλιά και απαλό δέρμα

23/04/2018 0 Από PotPourriBlog

Σίγουρα έχετε ακούσει για τη χρησιμότητα του ροδόνερου στη ζαχαροπλαστική. Ίσως επίσης να έχετε ακούσει και για το πόσο πολύ βοηθάει στη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος, αν όχι θα σας τα πω εδώ! 

Το ροδόνερο βελτιώνει την εικόνα του δέρματος. Δρα αντιβακτηριακά, εξαφανίζει τις κοκκινίλες και προσφέρει ενυδάτωση. Δείτε παρακάτω τις 5 χρήσεις του που θα λατρέψετε!

• Λειτουργεί σαν εξαιρετικό ντεμακιγιάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τόνερ για να καθαρίσει βαθιά το δέρμα. Απλά βάλτε σε ένα βαμβάκι μερικές σταγόνες ροδόνερο και καθαρίστε το πρόσωπο σας. 

Εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους. Βουτήξτε μέσα σε ροδόνερο δύο βαμβακάκια και αφήστε τα επάνω στα μάτια σας σαν κομπρέσες. Θα ανακουφίσει τα μάτια σας από κοκκινίλες, θα ενυδατώσει την περιοχή και θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους. 

•Προσθέστε λίγες σταγόνες ροδόνερο στο λουτρό σας και θα δείτε πως το δέρμα σας θα γίνει σούπερ απαλό και θα ενυδατωθεί. Επίσης θα μοσχοβολήσει τριαντάφυλλο το μπάνιο σας!! 

•Όσον αφορά τα μαλλιά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μαλακτικό μέσα στο ντους αναμειγνύοντας μερικές σταγόνες με το σαμπουάν σας θα σας βοηθήσει να aκατεβάσετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα. 

•Αν πάλι θέλετε να τους χαρίσετε ασύγκριτη λάμψη ψεκάστε λίγες σταγόνες κατά μήκος των μαλλιών σας σε στεγνά μαλλιά. 

Με αγάπη Μαίρη