Καλοκαιρινή λάμψη- DIY body shimmer

Καλοκαιρινή λάμψη- DIY body shimmer

28/06/2018 0 Από PotPourriBlog

Το καλοκαίρι μια έρχεται και μια φεύγει φέτος, αλλά αυτό που μας απασχολεί περισσότερο από όλα είναι να αποκτήσουμε αυτή την τόσο σαγηνευτική καλοκαιρινή λάμψη που ονειρευόμαστε όλο τον χειμώνα.. Ένα μαυρισμένο κορμί αναδεικνύεται καλύτερα όταν συνοδεύεται από ένα υγιές δέρμα και μια γλυκιά λάμψη!

Σήμερα ήρθε η ώρα να σας πω πως θα αποκτήσετε εύκολα τη λάμψη και θα κρατήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο. Για το μαύρισμα πρέπει να φροντίσετε εσείς, πάντα χωρίς υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Το καλύτερο βέβαια είναι πως αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν του εμπορίου γι’αυτο το σκοπό, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί μπορείτε να φτιάξετε ένα στο σπίτι σας και είναι πολύ ευκολότερο από όσο πιστεύετε!

Θα χρειαστούμε μόνο ενυδατικό balsam προσώπου (ναι αυτό για μετά το ξύρισμα..) και σκιά ή ρουζ με shimmer. Εγώ χρησιμοποιώ πάντα κάποιο που μου έχει σπάσει σε κομματάκια και πιστεύω και εσείς έχετε σίγουρα μερικά από αυτά!

Αν το ρουζ ή η σκιά σας είναι πολύ σκούρα στο χρώμα δοκιμάστε στην αρχή να αναμίξετε μια μικρή ποσότητα μαζί με το balsam για να δείτε πως θα φαίνεται στο δέρμα σας. Αν το δέρμα σας έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση υπάρχει και η επιλογή του Baby oil αντί για το balsam.

Απλώς αναμίξτε σε ένα μπουκαλάκι το baby oil με τη σκιά μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και εφαρμόστε στο ντεκολτέ ή τα πόδια σας.

Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό!!

Με αγάπη Μαίρη.