Δώρα για τους άνδρες στη ζωή σας

Δώρα για τους άνδρες στη ζωή σας

24/01/2019 0 Από PotPourriBlog

Όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε κάποιο δώρο σε έναν άντρα η απόφαση είναι πάντα δύσκολη. Μπορεί αυτός ο άντρας να είναι o μπαμπάς ή o σύντροφος μας, αλλά ακόμη και ο κουμπάρος ή κάποιος συνάδελφος. Για κάποιους το να ψυχολογούν τις ανάγκες του άλλου είναι πιο εύκολο, ενώ άλλοι όπως και εγώ, δυσκολευόμαστε αρκετά και μάλιστα πολλές φορές μέσα σε μια χρονιά. Κάποια στιγμή στερεύουν οι ιδέες ή οι επιλογές..

Για αυτό το λόγο συγκέντρωσα κάποιες ιδέες για δώρα που ελπίζω πως εκτός από το να χαρίσουν χαρά στους αγαπημένους σας θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και θα σας γλιτώσουν από αρκετό χάσιμο χρόνου. Βασικό πλεονέκτημα στο να διαλέξετε το σωστό δώρο στη σωστή στιγμή είναι να ακούτε τις ανάγκες του ατόμου. Γνωρίζοντας ως επί το πλείστων ότι κάποια γιορτή ή επέτειος πλησιάζει, μπορείτε να μπείτε σε διαδικασία αναγνώρισης αναγκών ακόμη και αρκετούς μήνες πριν και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για προσφορές. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι τα δώρα πρέπει απαραίτητα να ικανοποιούν υλικές ανάγκες. Εξίσου σημαντικά και διασκεδαστικά είναι τα δώρα που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές εμπειρίες.

Υπάρχουν οι κλασικές λύσεις όπως πουκάμισο, κάποια ζακέτα, ένα όμορφο κασκόλ, ένα ποιοτικό πουλόβερ ή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Γενικά τα είδη ένδυσης και τα αξεσουάρ είναι πάντα στις πρώτες επιλογές. Τα τελευταία χρόνια οι άντρες έχουν εισβάλλει δυναμικά στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Πέρα από τις κλασικές πλέον κολόνιες επισκεφθείτε ένα τέτοιο κατάστημα και εκεί μπορείτε να βρείτε αρκετές οικονομικές ή και όχι λύσεις.

Ένας άλλος τομέας που έχει  να δώσει πάρα πολλές επιλογές και άπειρους λάτρεις είναι τα gadget και οι ηλεκτρονικές συσκευές. Ένα smart watch, μια κονσόλα gaming, ένα έξυπνο ξυπνητήρι με Google assistant, μια συσκευή trimmer για περιποίηση του προσώπου, ένα Power bank ή ένα sound bar είναι μερικά από τα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε έναν άντρα και θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση.

Αν πάλι είστε από τους ανθρώπους που χαίρονται πάρα πολύ όταν δωρίζουν στους άλλους και ενδιαφέρεστε  όχι μόνο να βγάλετε μια υποχρέωση αλλά να μείνετε αξέχαστοι, τότε πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε καλά σε ποιόν απευθύνεστε. Υπάρχουν άνθρωποι που για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα οικονομικής φύσεως, διστάζουν να κάνουν κάποια δώρα στον εαυτό τους. Αν έχετε υπόψιν σας κάποιο τέτοιο δώρο και θέλετε να μπείτε στην καρδιά του ατόμου αυτού τότε σίγουρα πρέπει να κινηθείτε σε αυτή την κατηγορία. Τέτοια δώρα μπορεί να είναι εισιτήρια, για μια συναυλία, μια εκδρομή, έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, ένας συλλεκτικός δίσκος ή μια βόλτα με ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Αν το κόστος σε πολλά από αυτά τα δώρα είναι απαγορευτικό μη ξεχνάτε πως μπορείτε πάντα να συγκεντρώσετε το ποσό μαζί με άλλους συναδέλφους, συγγενείς ή φίλους. Ετοιμάστε ένα όμορφο πάρτι ή ένα ρομαντικό δείπνο και χαρίστε στους αγαπημένους σας αξέχαστες στιγμές χαράς και άφθονη αγάπη. Μην ξεχνάτε πως δεν είναι η αξία του δώρου που το κάνει μοναδικό αλλά η σκέψη και η αγάπη που βάλατε σε αυτό.

Με αγάπη Μαίρη.